Nieuws

Eva Lechner wordt vierde in Overijse, Tim Merlier eindigt vijfde

Eva Lechner is in de Vlaamse Druivencross van Overijse knap vierde geworden. Bij de heren reed Tim Merlier naar een mooie vijfde plaats. Onze beloften Ben Turner en Timo Kielich werden 13de en 14de tussen de profs. Braam Merlier eindigde als 21ste, Gert Smets werd 26ste.

Een sterke Eva Lechner reed een knappe wedstrijd in de modder van Overijse. De Italiaans kampioene leek zelfs even op weg naar een podiumplaats, maar werd uiteindelijk vierde.

Ook bij de heren knappe prestaties. Tim Merlier reed naar de vijfde plaats.

“Ik ben tevreden met dit resultaat”, legt Merlier uit. “Het ging vandaag beter dan gisteren. Ik reed in het begin van de wedstrijd mijn schoen al stuk en dan was er nog die hond die ineens tussen ons liep. Dat kostte me wat tijd. Maar ik ben tevreden met deze vijfde plaats. Het gevoel zit goed.”

Ook onze beloften deden het niet slecht in Overijse. Ben Turner, die nog maar net terug is uit ziekte, werd 13de tussen de profs. Belgisch kampioen Timo Kielich werd 14de. Tot slot eindigde Braam Merlier als 21ste, Gert Smets werd 26ste. Gianni Vermeersch kreeg voor de vierde week op rij af te rekenen met lekke banden en moest de wedstrijd verlaten.

FOTO – PHOTOPRESS.BE

Team