Nieuws

Timo Kielich vierde in de wereldbeker van Namen, Tim Merlier finisht vijfde

De wereldbekerwedstrijd van Namen werd een van de zwaarste wedstrijden van het seizoen. Bij de beloften werd Timo Kielich knap vierde al zat er misschien zelfs een tweede plaats in, maar hij werd ingesloten in de sprint. Tim Merlier reed bij de elite naar een knappe vijfde plaats. Eva Lechner finishte als 13de bij de dames.

Modder, modder en nog eens modder. De wereldbekerwedstrijd van Namen werd een veldslag. Onze beloften beten de spits af. Timo Kielich en Ben Turner reden een knappe wedstrijd. Ben Turner werd knap zesde. Timo Kielich eindigde na een knappe wedstrijd vierde. Al zat er misschien wel meer in.

“Ik had een goed gevoel in de wedstrijd”, legt Kielich uit. “Ik kon naar het einde van de wedstrijd toe goed opschuiven. Ik ging uiteindelijk sprinten voor de tweede plaats, maar werd de hekken in gereden door de Italiaan. Zo werd het de vierde plaats. Da’s jammer, maar het gevoel was goed, dus daar ben ik wel tevreden mee.”

Bij de heren elite werd Tim Merlier knap vijfde, Gianni Vermeersch werd elfde. Sieben Wouters reed als 13de over de streep. Braam Merlier finishte als 45ste. Bij de dames reed Eva Lechner naar de 13de plaats.

FOTO – PHOTOPRESS.BE

Team